Gegevens Villa on the Beach Zeekant 55 3151 HW Hoek van Holland
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 21:00 uur
Zondag 10:00 - 21:00 uur
In verband met het coronavirus hebben wij aangepaste openingstijden. Let op: bij zeer goed of slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Route

Villa on the Beach is gelegen aan de Zeekant in Hoek van Holland. Onze locatie is zowel per auto als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Gratis parkeren op parkeerplaats Badweg. Badweg is 24 uur per dag geopend. Vanaf deze parkeerplaats is het 5 minuten lopen naar Villa on the Beach. Reis je met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij bushalte Hoek van Holland Strand of metrohalte Hoek van Holland Haven.

Strandbedden

Wil jij een strandbed reserveren bij Villa on the Beach om ultiem te genieten van een zomerse dag? Neem contact met ons op via: 06-21416792 (uitsluitend Whatsapp).

Huisregels

Veiligheid boven alles. Om de veiligheid te kunnen waarborgen hanteren we huisregels. Klik hier voor onze huisregels.

Villa on the Beach maakt foto’s/video’s voor promotiedoeleinden. Sta jij op beeld, maar wil je dit niet? Stuur een e-mail naar marketing@gezellighoreca.nl.¬†Vermeld de datum waarop het materiaal gemaakt is, de locatie en voeg een kopie toe. Het beeldmateriaal wordt zo snel mogelijk verwijderd.

Verloren voorwerpen 06-21416792 info@villaonthebeach.nl Solliciteren

Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan? Ben jij bereid hard te werken? Klik hier om te solliciteren.