Villa on the Beach

Het mooiste van de dag en het beste van de nacht. Beleef het in Villa on the Beach. Overdag een strandpaviljoen om heerlijk te eten, drinken en relaxen. ’s Nachts de meest trendy club langs de Nederlandse kust.

Onvergetelijke feestjes

Met een drankje in je hand kijken hoe de zon langzaam verdwijnt in de zee. Met familie en vrienden gezellig borrelen terwijl machtig grote schepen de Nieuwe Waterweg uitvaren. Met z’n allen een geweldig feestje bouwen in het meest sfeerrijke strandpaviljoen aan de Nederlandse kust. Het mag duidelijk zijn: Villa on the Beach en het strand van Hoek van Holland vormen de ideale ambiance voor een feestje. De perfecte locatie om bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of jubileum te vieren met familie, vrienden en kennissen. Vertel ons je wensen en wij zorgen ervoor dat jouw gezelschap een onvergetelijke dag beleeft.

votb_feest

votb_bedrijven

Inspirerend voor bedrijven

Is jouw bedrijf op zoek naar een bijzondere omgeving voor een personeelsfeest, productpresentatie of zakelijke bijeenkomst? Of wil je aan teambuilding doen via bijvoorbeeld beachvolleybal, powerkiten of een GPS-toch in de duinen? Villa on the Beach en het Noordzeestrand bieden precies wat je wilt. Binnen en op het terras wordt exact de sfeer gecreëerd die jij voor ogen hebt voor je gezelschap. Strak en zakelijk. Of warm en inspirerend. Of juist feestelijk en uitzinnig. Het strand, de zee en de duinen vormen een uitgelezen decor voor teamactiviteiten. Villa on the Beach werkt hiervoor samen met dé specialist op dit vlak: Be Shore Events

Clubavonden vol klasse

Elke keer een nieuwe muziekstijl. Elke vrijdag en zaterdag een andere clubavond. Elk weekend festivals met een eigen karakter. Het bijzondere van Villa on the Beach is de grote diversiteit. Dankzij onze samenwerking met veel dance- en evenementorganisaties word je steeds weer ondergedompeld in een andere sfeer. Check de agenda en kies je eigen feestje uit! Villa on the Beach mag jou dan steeds iets anders bieden en voortdurend verrassen, er zijn natuurlijk ook zekerheidjes. Altijd kun je rekenen op een clubavond vol klasse en op entertainment in een stijlvolle setting. Villa on the Beach, dat is volwassen uitgaan, dat is uitgaan op hoog niveau. Wil je zelf voor een grote groep mensen een geweldig feest organiseren in deze unieke omgeving? We toveren Villa on the Beach helemaal om naar jouw wensen. Villa on the Beach maakt het altijd voor je waar.

votb_strand

Neem contact op

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal personen
 20-50 50-100 meer dan 100 personen

Type arrangement

Gewenste datum