Dé evenementenlocatie aan het strand

Met een drankje in je hand, kijken hoe de zon langzaam verdwijnt in de zee. Samen met familie en vrienden gezellig borrelen, terwijl machtig grote schepen de Noordzee op varen. Met z’n allen een geweldig feestje bouwen in hét leukste strandpaviljoen aan de Nederlandse kust. Het mag duidelijk zijn: Villa on the Beach en het strand van Hoek van Holland vormen de ideale ambiance voor een feestje. De perfecte locatie om bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of jubileum te vieren met familie, vrienden en kennissen. Vertel ons je wensen en wij zorgen ervoor dat jouw gezelschap een onvergetelijke dag beleeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Inspirerend voor bedrijven

Villa on the Beach is een toplocatie waar je in een bijzondere omgeving jouw bedrijfsevenement kunt organiseren. Van informele netwerkborrel tot een actief personeelsuitje op het strand afgesloten met een borrel. De locatie leent zich ook voor een spetterend personeelsfeest, inspirerende productpresentaties of voor een actieve teambuildingactiviteiten. Alles is mogelijk! Ook is er gratis parkeergelegenheid op loopafstand.

 

Villa on the Beach en het Noordzeestrand bieden precies wat je wil. Binnen en op het terras wordt exact de sfeer gecreëerd die jij voor ogen hebt voor je gezelschap. Strak en zakelijk, warm en inspirerend of juist feestelijk en uitzinnig. Het strand, de zee en de duinen vormen een uitgelezen decor voor teamactiviteiten, zoals bijvoorbeeld beachvolleybal, powerkiten of een gps-tocht door de duinen. Villa on the Beach werkt hiervoor samen met BeachEvents.nl.

Wil je tussendoor een frisse neus halen op het strand of na afloop van een intensieve dag nog even relaxt napraten met collega’s? Tijdens de pauze en na afloop is er ook de mogelijk om te lunchen of dineren. In overleg met onze chef komen we graag met een voorstel voor de invulling van het eten en drinken.

Neem contact op voor meer info

paddleboard_votb

Private events

Vier je verjaardag dit jaar bij Villa on the Beach met vrienden & familie! Het is de locatie om een spectaculair feest te geven uitkijkend op het mooiste strand van Nederland. Maar ook voor andere soorten feesten, kun je natuurlijk terecht bij ons, zoals voor een babyshower of een familiedag. Reserveer de locatie en deze kun je dan exclusief met jouw vrienden en familie gebruiken. Met de locatie is veel mogelijk, alles precies naar jouw wensen. Van catering tot aankleding en muziek. Wij hebben verschillende arrangementen, neem contact op voor meer informatie.

Trouwen op het strand

Villa on the Beach leent zich uitstekend als trouwlocatie. Geef elkaar het jawoord uitkijkend op de zee en bouw ’s avonds een spetterend feest met al je vrienden en familie. Proost op het leven met je kersverse partner met een spectaculair uitzicht op de zonsondergang en een heerlijke zeebries door jullie haren. ’s Avonds gaan de vuurkorven op het terras aan, zodat jullie tot in de late uurtjes ook buiten kunnen dansen. Neem contact met ons op, meer te weten te komen wat wij voor jullie kunnen betekenen als trouwlocatie.

Ja, ik wil trouwen bij Villa on the Beach!

Summer beach party - dj playing vynil

Offerte aanvragen

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal personen
20-5050-100meer dan 100 personen

Type arrangement

Gewenste datum