Villa on the beach

Het mooiste van de dag en het beste van de nacht. Beleef het in Villa on the Beach. Overdag een strandpaviljoen om heerlijk te eten, drinken en relaxen. ’s Nachts de meest trendy club langs de Nederlandse kust.

Villa on the beach

De perfecte mix! Wil je overdag of in het begin van de avond lekker ontspannen in een warm en gezellig strandpaviljoen met Ibiza-allure? Of ga je voor het hipste van het hipste dat de vaderlandse uitgaansscene te bieden heeft in de nachtelijke uurtjes? Welkom in Villa on the Beach. Bij ons vind je het allemaal.

votb

votb_nachtclub

Trendy Nachtclub

Villa on the Beach in Hoek van Holland is het Noordzee-broertje van Villa Thalia, de populairste nachtclub in Rotterdam-centrum. Wij werken samen met de beste dance- en evenementorganisaties van Nederland. Dat betekent: elk weekend een andere sfeer, elk weekend een andere muziekstroming en elk weekend een andere line-up van dj’s.

De perfecte mix

Maar natuurlijk is Villa on the Beach ook dé plek om te genieten van een zomerse dag. Huur een strand-bed, strek je lekker uit en laat je door ons in de watten leggen.

Als particulier een feestje vieren? Als bedrijf op zoek naar een verrassende locatie? Bij Villa on the Beach word je op maat bediend. Goed om te weten: op ons terras – duizend vierkante meter groot – zit je altijd uit de wind.

19221712_1952900954928641_5440266805607801020_o