Villa on the beach

Villa on the Beach dé strandtent in Hoek van Holland waar je heerlijk kunt eten, drinken en relaxen. Ook de perfecte locatie om jouw evenement te organiseren. Organiseer jouw bedrijfsevenement bij Villa on the Beach. Of iets te vieren met vrienden of familie en op zoek naar een locatie?

Villa on the beach

De perfecte mix! Wil je overdag of in het begin van de avond lekker ontspannen in een warm en gezellig strandpaviljoen met Ibiza-allure? Of ben je op zoek naar een spectaculaire evenementenlocatie aan het strand? Welkom in Villa on the Beach. Bij ons vind je het allemaal.

votb

19221712_1952900954928641_5440266805607801020_o

De perfecte mix

Maar natuurlijk is Villa on the Beach ook dé plek om te genieten van een zomerse dag. Huur een strand-bed, strek je lekker uit en laat je door ons in de watten leggen.

Als particulier een feestje vieren? Als bedrijf op zoek naar een verrassende locatie? Bij Villa on the Beach word je op maat bediend. Goed om te weten: op ons terras – duizend vierkante meter groot – zit je altijd uit de wind. Voor meer informatie bekijk onze evenement mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan!