Strandopening 2022

De officiële opening van het strandseizoen in Hoek van Holland vier je bij Villa on the Beach! Donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, openen wij het strandseizoen met jullie en véél entertainment. Deze feestdag start om 12:00 uur, kom op tijd zodat je niets mist! Dit jaar gaan we los met Skihut on Tour met DJ Laurens John West, Bizzey, Diaz & Bruno, La Fuente, Sleazy stereo & DJ Dekker.

Klik hier voor de ticketshop van Strandopening: http://bit.ly/36WN4l1.

TICKETS

Strandopening reguliere tickets

Sunrise (early bird, beperkt aantal) €14,50,- exclusief servicekosten Uitverkocht

Sunshine €19,50,- exclusief servicekosten

Vriendengroep, 10 personen (earlybird) €102,- exclusief servicekosten Uitverkocht

*Let op: inloop tot 15:30 uur. Zeker zijn dat je na 15:30 uur mee kunt feesten? Bestel een VIP-ticket.

Strandopening VIP-tickets

VIP Sunrise (early bird, beperkt aantal) €27,- exclusief servicekosten

VIP Sunshine €37,- exclusief servicekosten

VIP Arrangement €285,- exclusief servicekosten (4 personen)

Met VIP-tickets heb je toegang tot de VIP-area. Hiervoor is een aparte entree, en hoef je niet in de rij te wachten. Er is luxe sanitair aanwezig en goed zicht op het festivalterrein. Op de VIP-area kun je gebruik maken van food en bottle service. Boek je het VIP Arrangement? Daarbij zit inbegrepen: 1 fles premium sterkedrank + frisdrank.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de minimumleeftijd?

De minimumleeftijd voor Strandopening bij Villa on the Beach is 18 jaar. Er wordt geen uitzondering gemaakt op de minimumleeftijd.

Waarom moet ik een ticket kopen?

De Strandopening bij Villa on the Beach wordt ieder jaar goed gevierd door vele bezoekers. Steeds meer mensen weten dit gezellige strandfeest te vinden. Afgelopen jaren hebben we het enthousiasme opgemerkt mede vanwege de lange wachtrijen voor de entree. Door middel van ticketverkoop geven we iedere bezoeker een gelijke kans, hiermee hopen we teleurstellingen te voorkomen. Wil je zeker zijn van een plaatsje om het zomerseizoen met ons in te luiden? Bestel een ticket via http://bit.ly/36WN4l1 en zorg dat je voor 15:30 uur binnen bent.

Moet ik een legitimatiebewijs meenemen?

Ja, een geldig legitimatiebewijs is verplicht. Een foto of kopie van een legitimatiebewijs is niet geldig.

Is mijn ticket de hele dag geldig?

Alle reguliere tickets zijn geldig tot 15:30 uur. Zo heeft iedere geïnteresseerde de mogelijkheid om mee te feesten bij Villa on the Beach. Wil je na 15:30 uur naar binnen? Koop een ticket bij de entree, indien nog beschikbaar.

Is er een garderobe aanwezig?

Ja, je kunt ter plekke een locker huren.

Wat zijn de openingstijden van de Strandopening?

Om 12:00 uur begint de Strandopening met Skihut on Tour, om 21:00 uur is het afgelopen. De barren sluiten om 20:30 uur.

Hoe reis ik naar Villa on the Beach?

Wij adviseren iedere bezoeker met het openbaar vervoer te reizen in verband met de drukte. Maak gebruik van de Hoekse Lijn, metrolijn B, en stap uit bij metrohalte Hoek van Holland Haven. Of reis per bus. Meer informatie over het openbaar vervoer naar Hoek van Holland vind je hier: www.ret.nl.

Wat is de line-up van Strandopening bij Villa on the Beach?

Bizzey, Diaz & Bruno, FeestDJ John, Skihut on Tour met DJ Laurens, feestzangers Wilbert Pigmans en Tom Haver. Meer artiesten worden later bekend gemaakt, evenals de timetable.

Moet ik mijn ticket uitprinten?

Nee, het is niet vereist je ticket uit te printen. Tickets kunnen vanaf de smartphone worden gescand. Let op: download je ticket voorafgaand aan het evenement op je smartphone. In verband met de drukte is er verminderd mobiel bereik op Hoek van Holland. Bestel je ticket hier: http://bit.ly/36WN4l1.

Kan ik het festivalterrein verlaten er terugkomen?

Villa on the Beach heeft tijdens de Strandopening alle faciliteiten die nodig zijn voor een complete dag uit: drink- en etenswaren, sanitair, lockers en veel entertainment. Wanneer je het festivalterrein verlaat maak je plek voor een andere bezoeker. Wil je terug om het feest mee te vieren? Je zult ter plekke opnieuw een ticket moeten aanschaffen, als er nog tickets beschikbaar zijn.

Ik ben iets verloren, wie kan ik benaderen voor gevonden voorwerpen?

Stuur een e-mail naar info@villaonthebeach.nl, je ontvangt zo snel mogelijk reactie.

Tips:

– Wegens verminderd mobiel bereik raden wij aan voldoende contanten mee te nemen;

– Denk aan het milieu. Gooi afval in de prullenbak!

DISCLAIMER

Villa on the Beach maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van Villa on the Beach.

 

  • We organiseren het event volgens de regelgeving die dan van toepassing is. Mocht het event geen doorgang kunnen vinden i.v.m. COVID krijg je binnen een week je geld terug exclusief service kosten.